OVER 25 ÅRS DEDIKERET UDVIKLING

Kvalitetsstyring

ELAS A/S producerer bånd og elastik af høj kvalitet, og det er vigtigt for os, at vi overholder vores aftaler. Derfor kan vi tilbyde forskellige certifikater, som sikrer, at vores produkter lever op til de ønskede standarder.

Oekotex

Vi tilbyder Oekotex-certifikat på udvalgte produkter. Produkter dækket af vores certifikat er produceret af Oekotex-godkendte garner og materialer.

Sporbarhed

Vi bruger ERP-systemet Dynamics AX2012, som sikrer, at vi kan udføre papirløs produktion. Vi har også mulighed for at tilbyde batchstyring af produkterne, og dokumentere fuld sporbarhed tilbage til de leverede råvarer.

COA/COC

COA – Certificate of Analysis

Med Certificate of Analysis kan vi dokumentere de udførte analyser af vores produkter, så de stemmer overens med kundens specifikke ønsker.

COC – Certificate of Conformity

Med Certificate of Conformity garanterer vi at have taget stikprøver af vores produktion, og vi forpligter os som leverandør til at overholde kundens specifikationer.

ELAS kvalitet fra ende til anden

ELAS DK og ELAS Baltic

ELAS DK

ELAS A/S’ hovedkontor med produktion samt administration, lager, indkøb og salg er placeret i Herning.

I ELAS A/S har vi viden og erfaring, og derfor produceres bånd og elastik i løbende meter her i Danmark. Det er også her, vi foretager efterbehandlingsprocesser som f.eks. kontinufarvning og silikonepålægning.

Hovedkontorets placering i Danmark sikrer, at vi ikke kommer i logistiske problemer, når vi skal yde en god service og samarbejde med virksomheder om udviklingen af produkter.
.

ELAS BALTIC

Vores datterselskab SIA ELAS Baltic ligger i Letland. Her foregår meget af det arbejde, hvor de løbende meter videreforarbejdes til færdige produkter. Det vil typisk være syning, ultralydssvejsning og pakkeoperationer.

Det er en styrke, at vi har en afdeling i Letland, hvor vi udfører de løntunge arbejdsprocesser, så vi kan være konkurrencedygtige og samtidig yde en god service for vores kunder.