Kvalitet fra ende til anden

ELAS A/S producerer bånd og elastik af høj kvalitet, og det er vigtigt for os, at vi overholder vores aftaler. Derfor kan vi tilbyde forskellige certifikater, som sikrer, at vores produkter lever op til de ønskede standarder.

Oeko-tex

Vi tilbyder Oeko-tex certifikat på udvalgte produkter. Produkter dækket af vores certifikat er produceret af Oeko-tex godkendte garner og materialer.

Sporbarhed

Vi bruger ERP-systemet Dynamics AX2012, som sikrer, at vi kan udføre papirløs produktion. Vi har også mulighed for at tilbyde batchstyring af produkterne, og dokumentere fuld sporbarhed tilbage til de leverede råvarer.

COA/COC

COA – Certificate of Analysis
Med Certificate of Analysis kan vi dokumentere de udførte analyser af vores produkter, så de stemmer overens med kundens specifikke ønsker.

COC – Certificate of Conformity
Med Certificate of Conformity garanterer vi at have taget stikprøver af vores produktion, og vi forpligter os som leverandør til at overholde kundens specifikationer.

98% af alle ordrer leveres til tiden

67 års erfaring

32 mio. meter om året

ELAS DK

ELAS A/S’ fabrik og hovedkontor ligger i Herning. Her udvikles og produceres de løbende meter af vævet, hæklet og flettet elastik, blonder og faste bånd.

ELAS Baltic

Datterselskabet SIA ELAS Baltic ligger i Letland. Her videreforarbejder vi de løbende meter. Det vil typisk være syning, ultralydssvejsning og pakkeoperationer

Designed by Design Concern | All rights reserved Elas A/S