Gør dit brand stærkere

Med Elas som samarbejdspartner får du tilpassede bånd til dine specifikke krav, stræk, brudstyrke, farver, unikke logoprint, klargjorte delkomponenter, produktion af færdigvarer eller hvad der nu er brug for i forhold til at styrke dit brand. Og selvfølgelig leveret til tiden. Med Elas som partner, kan du være sikker på at der aldrig bliver gået på kompromis.

Læs vores mission & vision her.

Mission

Vi vil i samarbejde med vore kunder, såvel eksisterende som nye, medvirke til en positiv udvikling af disses forretningsområder.

Vi vil prioritere innovation-, design-, kvalitet- samt prismæssige parametre og være den foretrukne leverandør af:
flettede, vævede og hæklede ”smalle” bånd ( elastiske som uelastiske).

Vision

Vi vil fremstå som en kvalitetsbevidst og seriøs samarbejdspartner med stor ekspertise i produktudvikling og produktion/levering af kvalitetsprodukter.

Vi vil være en stabil og værdsat arbejdsplads for alle vore medarbejdere i såvel ind- som udland.

%

Reklamationsrate

Kan vores leverede produkter nå rundt om jorden

meter leverer Elas om året

Sporbarhed

Vi bruger ERP-systemet Dynamics AX2012, som sikrer, at vi kan udføre papirløs produktion. Vi har også mulighed for at tilbyde batchstyring af produkterne, og dokumentere fuld sporbarhed tilbage til de leverede råvarer.

98% af alle ordrer leveres til tiden

67 års erfaring

32 mio. meter om året

ELAS DK

ELAS A/S’ hovedkontor med produktion samt administration, lager, indkøb og salg er placeret i Herning.

I ELAS A/S har vi viden og erfaring, og derfor produceres bånd og elastik i løbende meter her i Danmark. Det er også her, vi foretager efterbehandlingsprocesser som f.eks. kontinufarvning og silikonepålægning.

Hovedkontorets placering i Danmark sikrer, at vi ikke kommer i logistiske problemer, når vi skal yde en god service og samarbejde med virksomheder om udviklingen af produkter.

ELAS Baltic

Vores datterselskab SIA ELAS Baltic ligger i Letland. Her foregår meget af det arbejde, hvor de løbende meter videreforarbejdes til færdige produkter. Det vil typisk være syning, ultralydssvejsning og pakkeoperationer.

Det er en styrke, at vi har en afdeling i Letland, hvor vi udfører de løntunge arbejdsprocesser, så vi kan være konkurrencedygtige og samtidig yde en god service for vores kunder.