Elas er din innovations-partner

Står du overfor at skulle udvikle et helt nyt koncept fra bunden eller udvikle en delkomponent, kan du være helt tryg ved at starte et innovationssamarbejde med Elas. Du kommer nemlig til at samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste specialister
– og det betaler sig.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Så længe bliver en kunde i gennemsnit

%

Ordrer leveres til tiden

Uge fra ordre til levering

Gør dit brand stærkere

Med Elas som samarbejdspartner får du fx tilpassede bånd i moderigtige farver, unikke logoprint, klargjorte delkomponenter, produktion af færdigvarer eller hvad der nu er brug for i forhold til at styrke dit brand. Og selvfølgelig leveret til tiden. Med Elas som partner, kan du være sikker på at der aldrig bliver gået på kompromis.

Gør dit brand stærkere

Med Elas som samarbejdspartner får du fx tilpassede bånd til dine specifikke krav i forhold til stræk, brudstyrke, farver, unikke logoprint, klargjorte delkomponenter, produktion af færdigvarer eller hvad der nu er brug for i forhold til at styrke dit brand. Og selvfølgelig leveret til tiden. Med Elas som partner, kan du være sikker på at der aldrig bliver gået på kompromis.

%

Reklamationsrate

Kan vores leverede produkter nå rundt om jorden

Millioner meter leverer Elas om året

Samarbejd med en specialist

Hos Elas står klar til at dele vores store viden med dig: Du er dermed sikret den bedste rådgivning, hurtig levering af vareprøver, fleksibel produktion og levering til tiden. Alt sammen med udgangspunkt i dine behov. Få den rette specialistviden, som styrker din forretning.

Har Elas leveret løsninger til vores kunder

%

Af alle ordrer leveres til tiden

Har Elas eksisteret

98% af alle ordrer leveres til tiden

67 års erfaring

32 mio. meter om året

ELAS DK

ELAS A/S’ fabrik og hovedkontor ligger i Herning. Her udvikles og produceres de løbende meter af vævet, hæklet og flettet elastik, blonder og faste bånd.

ELAS Baltic

Datterselskabet SIA ELAS Baltic ligger i Letland. Her videreforarbejder vi de løbende meter. Det vil typisk være syning, ultralydssvejsning og pakkeoperationer

Designed by Design Concern | All rights reserved Elas A/S