Fleksibilitet i metermål

Velkommen hos Elas – din ekspert inden for skræddersyede løsninger af elastiske og uelastiske bånd. Vi fletter, væver og hækler.
Vi indfarver, rotationstrykker, klipper og færdigsyr. Kort sagt, vi leverer delkomponenter og færdigvarer der matcher netop dine behov.

Elas er din innovationspartner

Vidste du, at Elas kan hjælpe din virksomhed med innovation og nyudvikling? Sammen med dig udvikler vi nye produkter og delkomponenter af både elastiske og uelastiske bånd. 

Gør dit brand stærkere

Når du samarbejder med Elas, er vi med til at gøre dit brand stærkere. Vi hjælper dig bl.a. med ny inspiration, udvikling af prototyper og produktion af kvalitetsløsninger, som passer til netop dit marked. Gå ikke på kompromis med dit brand.

Samarbejd med en specialist

Uanset om du har brug for elastiske eller uelastiske delkomponenter eller færdigvarer, så får du altid adgang til specialistviden, når du samarbejder med Elas. Lad vores erfaring blive din fordel.

Elas
Medico/
Industri

Hos Elas arbejder vi tæt sammen med både medicobranchen og en lang række andre industrivirksomheder fx teknisk industri og audiobranchen om levering og udvikling af produkter i elastiske og uelastiske materialer.

Se mere her.

Elas
Custom
Solutions

Hos Elas har vi maskiner, teknologier og solid erfaring, så vi kan forarbejde elastiske og faste bånd efter netop din virksomheds ønsker. Du kan selvfølgelig også få spolet og færdigpakket dine ordrer.

Se mere her.

 

Elas
Fashion

Hos Elas får du inspiration og sparring om elastiske og uelastiske bånd til dine kollektioner – og du kan forvente at vi hurtigt kan fremstille prototyper af garner fra vores store råvarelager.

Se mere her.

Elas i tal

Vidste du at

%

Så mange
ordrer leveres
til tiden

Så længe har
Elas leveret til
vores kunder

%

Reklamationsrate

Forvent mere

Kvalitet hele vejen rundt er en selvfølge hos Elas – fordi vi ved hvor vigtigt det er for din forretning. Med Elas som samarbejdspartner bliver vores viden din fordel.

98% af alle ordrer leveres til tiden

67 års erfaring

32 mio. meter om året

ELAS DK

ELAS A/S’ fabrik og hovedkontor ligger i Herning. Her udvikles og produceres de løbende meter af vævet, hæklet og flettet elastik, blonder og faste bånd.

ELAS Baltic

Datterselskabet SIA ELAS Baltic ligger i Letland. Her videreforarbejder vi de løbende meter. Det vil typisk være syning, ultralydssvejsning og pakkeoperationer

Designed by Design Concern | All rights reserved Elas A/S