Samarbejd med en specialist

Hos Elas står klar til at dele vores store viden med dig: Du er dermed sikret den bedste rådgivning, hurtig levering af vareprøver, fleksibel produktion og levering til tiden. Alt sammen med udgangspunkt i dine behov. Få den rette specialistviden, som styrker din forretning.

Erfaren
Vi har mange års erfaring med at levere varer til forskellige brancher og udvikle nye produkter i samarbejde med vores kunder. Den erfaring trækker vi på i det daglige arbejde, så vi kan levere den bedste kvalitet og service til kunderne. Vi har et solidt kendskab til vores mange produkter, og den viden kan vi bruge til at sparre med jer og rådgive jer, hvis I har idéer til nye produkter, vi kan udvikle i fællesskab.
Troværdig
Et vellykket projekt er, når vi har udviklet et produkt, som lever op til vores kunders ønsker, og som kunderne er tilfredse med. Vi går nemlig meget op i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Desuden er vi en virksomhed, der overholder vores aftaler og leverer god service til vores kunder. Derfor har vi også en høj grad af leveringssikkerhed.
Innovativ
Da ELAS i sin tid blev grundlagt, var den primære kundegruppe tekstilbranchen, og produktionen var bånd og elastik i metermål. Efterhånden som markederne ændrede sig, fulgte vi med udviklingen og etablerede teknikker, så vi i dag kan producere produkter, baseret på vores smalle, elastiske og uelastiske bånd, lige efter kundernes ønsker. Vi går ofte ind i samarbejder med kunder om at udvikle nye produkter til markedet.
Konkurrencedygtig
Vores placering i både Danmark og Letland gør os konkurrencedygtige på såvel kvalitet som på pris, levering og service. Vi kan lynhurtigt levere vareprøver og produkter, og vi kan udvikle nye produkter i tæt samarbejde med jer.

%

Af alle ordrer leveres til tiden

Har Elas leveret løsninger til vores kunder

Meter leverer Elas om året

Oekotex

Vi tilbyder Oekotex-certifikat på udvalgte produkter. Produkter dækket af vores certifikat er produceret af Oekotex-godkendte garner og materialer.

98% af alle ordrer leveres til tiden

67 års erfaring

32 mio. meter om året

ELAS DK

ELAS A/S’ hovedkontor med produktion samt administration, lager, indkøb og salg er placeret i Herning.

I ELAS A/S har vi viden og erfaring, og derfor produceres bånd og elastik i løbende meter her i Danmark. Det er også her, vi foretager efterbehandlingsprocesser som f.eks. kontinufarvning og silikonepålægning. Hovedkontorets placering i Danmark sikrer, at vi ikke kommer i logistiske problemer, når vi skal yde en god service og samarbejde med virksomheder om udviklingen af produkter.

ELAS Baltic

Vores datterselskab SIA ELAS Baltic ligger i Letland. Her foregår meget af det arbejde, hvor de løbende meter videreforarbejdes til færdige produkter. Det vil typisk være syning, ultralydssvejsning og pakkeoperationer.

Det er en styrke, at vi har en afdeling i Letland, hvor vi udfører de løntunge arbejdsprocesser, så vi kan være konkurrencedygtige og samtidig yde en god service for vores kunder.