Elas er din innovations-partner

Står du overfor at skulle udvikle et helt nyt koncept fra bunden eller udvikle en delkomponent, kan du være helt tryg ved at starte et innovationssamarbejde med Elas. Du kommer nemlig til at samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste specialister
– og det betaler sig.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Læs vores historie her.

Om ELAS

ELAS A/S er en erfaren leverandør og udvikler af elastiske og uelastiske bånd. Vi er placeret i Herning, hvor vi råder over en komplet maskinpark, som dækker alle produktionsfaser fra flet, vævning og hækling til kontinufarvning, rotationstryk og pakning.

Fra tidligere at have produceret smalle elastiske bånd i metermål til tekstilbranchen udvikler vi i dag en bredere palette af produkter i samarbejde med vores kunder. De kommer fra forskellige brancher, f.eks. medicobrancen, tekstilbranchen og tekniske industrier. Hos ELAS A/S producerer vi med andre ord præcist det, den enkelte kunde har behov for.

Vi er en kundeorienteret virksomhed, der med specialiseret viden og fleksibilitet ynder at yde den bedste service til vores kunder.

Så længe bliver en kunde i gennemsnit

%

Vækster vi pr. år

Uge fra ordre til levering

COA/COC

COA – Certificate of Analysis

Med Certificate of Analysis kan vi dokumentere de udførte analyser af vores produkter, så de stemmer overens med kundens specifikke ønsker.

COC – Certificate of Conformity

Med Certificate of Conformity garanterer vi at have taget stikprøver af vores produktion, og vi forpligter os som leverandør til at overholde kundens specifikationer.

ELAS DK

ELAS A/S’ hovedkontor med produktion samt administration, lager, indkøb og salg er placeret i Herning.

I ELAS A/S har vi viden og erfaring, og derfor produceres bånd og elastik i løbende meter her i Danmark. Det er også her, vi foretager efterbehandlingsprocesser som f.eks. kontinufarvning og silikonepålægning. Hovedkontorets placering i Danmark sikrer, at vi ikke kommer i logistiske problemer, når vi skal yde en god service og samarbejde med virksomheder om udviklingen af produkter.

ELAS Baltic

Vores datterselskab SIA ELAS Baltic ligger i Letland. Her foregår meget af det arbejde, hvor de løbende meter videreforarbejdes til færdige produkter. Det vil typisk være syning, ultralydssvejsning og pakkeoperationer.

Det er en styrke, at vi har en afdeling i Letland, hvor vi udfører de løntunge arbejdsprocesser, så vi kan være konkurrencedygtige og samtidig yde en god service for vores kunder.

98% af alle ordrer leveres til tiden

67 års erfaring

32 mio. meter om året