UDVIKLING – PRODUKTION – EFTERBEHANDLING

ELAS Services

Vi har maskiner, teknologier og solid erfaring, så vi kan forarbejde elastiske og faste bånd efter kundens specifikke ønsker.

Specialsyning og OEM produkter

Vi udfører mange forskelligartede opgaver og har udviklet vores forretning gennem de sidste 10 år fra udelukkende at tilbyde elastik og bånd i løbende meter til at tilbyde færdige produkter.
Et eksempel kan være en strap, hvor vi klipper elastik og velcro i en specificeret længde, påsvejser velcro med ultralyd og pakker i kundens emballage.

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Logo elastik

Du kan få din virksomheds logo eller en hvilken som helst tekst trykt eller indvævet i vores produkter.

Silikonepålægning

Påføring af silikone er en effektiv måde at få båndet gjort skridsikkert, det kan f.eks. være i cykelshorts eller bandager. Silikonen kan påføres i mange forskellige mønstre afhængigt af, hvilken opgave der skal løses.

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Farvning

Farvning af tekstiler kan være en vanskelig proces. Vi har mange års erfaring med farvning, og på vores kontinufarveanlæg er vi meget fleksible og kan derfor ramme dine specifikke behov.

Tryk/print

Ved hjælp af vores rotationstrykanlæg kan vi påføre dit personlige tryk i op til to farver på de fleste af vores produkter.

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Efterbehandling

Mange artikler skal overholde krav i forhold til krymp efter vask, eller båndet skal opnå en bestemt stivhed. Andre igen skal eksempelvis tilføres brandhæmmende egenskaber. Alle disse processer har vi fuld kontrol over på vores egne efterbehandlingsanlæg.

Klip og sy

Ved hjælp af varmeklip, koldklip og ultralydsklip tilpasser vi vores bånd i lige netop de størrelser, I ønsker. Vi kan også sy elastik i færdige ringe til f.eks. produktion af underbukser eller strømpebukser, så det letter jeres videre proces.

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Lønskæring

Vi opskærer metervarer til smalle bånd i bredder efter jeres ønske. Desuden opskærer vi ruller af stof, gummi, læder m.v. Ønsker I, at emnet skal skrålægges inden skæring, tilbyder vi også dette. Ligeledes kan vi folde skråbånd i flere varianter efter ønske.