TÆT SAMARBEJDE GØR FORSKELLEN

R&D Partner

Den mest spændende og konstruktive produktudvikling sker ofte i samarbejde med kunden. Derfor lægger ELAS A/S vægt på at lytte til kunderne og på at give det modspil, som kan give kunderne de bedste resultater i den sidste ende.

Ofte ender vores samarbejde ud i et nyudviklet produkt, der kan differentiere vores kunders produkter fra mængden af udbud. Det er sjældent, at vi af tekniske årsager og formåen må afvise en forespørgsel.

Kontakt os på tlf. +45 97 12 13 22, hvis I ønsker at udvikle produkter i samarbejde med os.

Case: ANKY A/S

OM ANKY A/S

ANKY A/S er en familieejet virksomhed, der producerer undertøj af høj kvalitet i rene og miljøvenlige materialer.

Det er vigtigt for ANKY A/S at levere kvalitetsfulde varer både hvad angår materialer og pasform, og de ønsker at yde den bedste service til deres kunder. Derfor er det også vigtigt at have et godt samarbejde med leverandører.

OM SAMARBEJDET

De to generationsvirksomheder ANKY A/S og ELAS A/S har arbejdet sammen i mere end 40 år. ELAS A/S leverer primært blonder og Jacquard elastik, som ANKY A/S bruger i deres produkter.

ELAS A/S har nogle standardartikler, som ANKY A/S så vidt muligt bruger. Men skal der eksempelvis laves ændringer i farver, er ELAS A/S også behjælpelige med det.

CITAT FRA ANKY A/S

”Det bedste ved ELAS er deres høje kvalitet og gode kundeservice. Hvis vi skal have leveret en særligt ’skræddersyet’ ordre, er medarbejderne hos ELAS altid fleksible og nemme at arbejde sammen med. Vi har et godt forhold til ELAS, og der er ingen tvivl om, at de er dygtige til det, de laver.”

Morten Bertelsen, CEO, ANKY A/S