ELAS – DIN VIDENSPARTNER

Værdier

Erfaren

Vi har mange års erfaring med at levere varer til forskellige brancher og udvikle nye produkter i samarbejde med vores kunder.

Den erfaring trækker vi på i det daglige arbejde, så vi kan levere den bedste kvalitet og service til kunderne.

Vi har et solidt kendskab til vores mange produkter, og den viden kan vi bruge til at sparre med jer og rådgive jer, hvis I har idéer til nye produkter, vi kan udvikle i fællesskab.

Innovativ

Da ELAS i sin tid blev grundlagt, var den primære kundegruppe tekstilbranchen, og produktionen var bånd og elastik i metermål. Efterhånden som markederne ændrede sig, fulgte vi med udviklingen og etablerede teknikker, så vi i dag kan producere produkter, baseret på vores smalle, elastiske og uelastiske bånd, lige efter kundernes ønsker.

Vi går ofte ind i samarbejder med kunder om at udvikle nye produkter til markedet.

Troværdig

Et vellykket projekt er, når vi har udviklet et produkt, som lever op til vores kunders ønsker, og som kunderne er tilfredse med. Vi går nemlig meget op i at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Desuden er vi en virksomhed, der overholder vores aftaler og leverer god service til vores kunder. Derfor har vi også en høj grad af leveringssikkerhed.

Konkurrencedygtig

Vores placering i både Danmark og Letland gør os konkurrencedygtige på såvel kvalitet som på pris, levering og service. Vi kan lynhurtigt levere vareprøver og produkter, og vi kan udvikle nye produkter i tæt samarbejde med jer.